doula – trainer - levenseinde-coach/doula - spreker bij uitvaarten- THE CIRCLE OF LIFE......

       


Welkom op de homepage van Jetty Kuiper, 
"The circle of life".  


Zie balk links voor de pagina's.

Ben je op zoek naar
 • de RE-training tot end-of-life-DOULA  (ook wel levenseinde-doula of laatste levensfase begeleider genoemd).
 • Het boek "de Levenseindegids"; tips en gedachten van een levenseindedoula is de basis van de RE-training tot end-of-life-DOULA.
 • Mijn autobiografische boek, dat gaat over het vermoeden van aspecten van Asperger, latten op latere leeftijd, mijn (spirituele) groeiproces in een turbulent jaar, over leven, levenseinde en het nieuwe beroep end-of-life-DOULA. Titel: "Met het hoofd in de wolken en de voeten in de klei" Bestellen kan via info@JettyKuiper.nl 
 • een life- of loopbaancoach / 3 daagse cursus voor vrouwen HEEL JE LEVEN
 • informatie en tips m.b.t. auteursrecht en spookfacturen etc.                                
 • (GROENE buttons link7s)
 • spreker bij uitvaarten / begeleiding bij het laatste afscheid 
 • stervensbegeleiding/ death-doula / levenseindecoach/ END-OF-LIFE-Doula     
 • (klik rechts op het zilveren hart)
 • een doula (bevallingscoach) of ondersteuning in de zwangerschap            
 • (KLIK rechts op oranje/rode logo)                                                                                               
 • op zoek naar een vakantiehuisje (www.DroomBuitenhuis.nl)
 • op zoek naar een ruimte om je eigen workshops te geven (in Terwolde)
         ............. dan ben je hier goed. 
Mailadres: Jetty.Kuiper@upcmail.nl

Ik loop een stukje mee op het pad van mensen op bijzondere momenten / keerpunten
in hun leven. Tijdens de zwangerschap en de geboorte van een nieuw mensje; gedurende het leven: Als iemand even worstelt, (wat we allemaal doen bij tijd en wijle!) kan ik helpen om angst, pijn of twijfel te verminderen en te werken aan dat positieve zelfbeeld, aan houden van jezelf. In de laatste levensfase kan ik ondersteuning bieden, tot en met de uitvaart.
Ook bied ik trainingen om meer doula's te krijgen om de laatste levensfase te verbeteren.
End-of-life-coaching mag meer aandacht krijgen in ons land en ons leven!

Mijn boeken zijn op dit moment alleen nog te koop via mijzelf. Meer info op pagina "Boek". Vanaf 1 januari 2019 is de prijs 16,50. De verzendkosten met track en trace zijn 4,35. Ophalen in Terwolde of Apeldoorn kan ook. Als je het boek wilt bestellen, mag je het geld overmaken op NL70 INGB 00026642223 t.n.v. J. Kuiper-Oosterman. Als je me dan per mail bv. laat weten waar het heen kan, zal ik het opsturen. Wil je een gesigneerd exemplaar, met jouw of een andere naam, laat dit dan even weten.


Mijn bedrijfsnaam is The circle of life.
Ik help je graag verder! Of het nu jouw droom is dat je meer plezier wilt in je werk of je relaties, of dat je de balans op wilt maken omdat je je niet echt gelukkig voelt......voor je een volgende stap gaat zetten, is het goed om daar tijd en aandacht aan te geven. 
Het is geweldig om eigen dromen waar te kunnen maken, maar ik vind het net zo leuk om anderen daarbij te helpen. Muren zijn er om overheen te klimmen. Of je nu denkt dat je het kunt of je denkt dat je het niet kunt, je hebt altijd gelijk! Sta jij jezelf toe om te dromen van een beter en gevulder leven? Of zet je -net als veel anderen- je leven in de wacht, tot ...... er genoeg geld is, tot je meer tijd hebt, tot .....................? Het misschien te laat is?

Mijn aanbod specifiek voor vrouwen die het even niet meer weten, is de cursus (individueel of in groepsverband) HEEL JE LEVEN. Varianten daarvan worden aangeboden bij Kleur in Apeldoorn. (klik voor meer informatie in de linkerbalk op: workshops en lezingen).

Wellicht kan ik je zelfs helpen aan een plek om even tot rust te komen als je in een hectische levensfase zit, door de verhuur van een van mijn vakantiehuisjes. 

       HEEL JE LEVEN...... NU! 


Bel of mail naar
Jetty Kuiper, 
telefoon 06-29403849;
mail: info@JettyKuiper.nl

Gezien de diversiteit is er gekozen voor verschillende websites:
voor een specifieke interesse kun je één van onderstaande links aanklikken:

Algemene site/trainer en lifecoach / intuiitieve ontwikkeling: www.JettyKuiper.nl
Voor workshops / lezingen / trainingen op maat en alle vormen van samenwerking met KLEUR in APELDOORN zie de button Workshops en lezingen in de linkerkolom.

Voor uitvaartwerk/spreker-ritueelbegeleiding/stervensbegeleiding: www.JettyKuiper.nl/uitvaart

Voor doulawerk (bevallingscoach)  (zwangerschapsbegeleiding en voorbereiding op de bevalling voor zowel individuele zwangeren als in groepsverband voor instanties) www.JettyKuiper.nl/doula

Informatie over het vakantiehuis aan het de IJssel in Olst: 
www.DroomBuitenhuis.nl 


**********************************************************
Als doula (bevallingscoach), lifecoach en uitvaartbegeleider kan ik mensen begeleiden op bijzondere momenten in hun leven. Zowel bij het begin als bij het einde van een mensenleven mag ik aanwezig zijn! Ook in de tussenliggende fase, als er behoefte is aan antwoorden op zingevingsvragen of een luisterend oor, kan ik veel voor u/jou betekenen. Als life-coach kan ik de problemen niet oplossen, maar ik kan wel helpen bij het vinden van antwoorden op de vragen en u/je begeleiden in het zoeken naar zingeving in het bestaan
Mijn werkgebied loopt uiteen van ondersteuning tijdens de zwangerschap, doulawerk (continue aanwezigheid) tijdens de bevalling, trainer- en coachactiviteiten, tot ondersteuning in de terminale fase, voorregelingen, spreken bij een uitvaart, het vormgeven van het afscheid en nazorg voor wie daar behoefte aan heeft.

LIFECOACHING is bedoeld voor mensen die even niet goed weten welke koers ze moeten varen, relationeel, qua werk of op welk levensterrein dan ook. Als ook jij wilt werken en leven vanuit je passie, help ik je graag om je dromen boven water te krijgen. Wat zijn jouw talenten en mogelijkheden? Waar gaat jouw bloed van stromen? Leven is het meervoud van LEF: neem dat risico als dat moet.
Altijd beter dan je leven uit te zitten en aan het eind te bedenken dat je
 • ..... ander werk had moeten doen,
 • ..... had moeten stoppen met die relatie,
 • ..... had moeten zoeken naar je dromen, etc.
Je hebt steeds een keuze en veranderingen moeten uit jou komen. Verwacht het niet van anderen, maar ga ervoor. Stel niet uit wat je nu kunt doen, maar kom in actie en bel of mail me! (06-29403849)

N.B. We kunnen ook coachingsessies afspreken in Apeldoorn, IJmuiden of Hulshorst. In alle rust is er zo kwali-TIJD tijdens een bezinningsdag of wandelcoaching langs de zee. Mijn werk als lifecoach kan dus plaatsvinden in het westen van het land, in mijn woonplaats Apeldoorn, evt. bij jou/u thuis of via de telefoon of mail. Ik bied ondersteuning bij levensvragen, loopbaanproblematiek of verwerking na een verlies (van een dierbare maar ook van verwachtingen bv.).

*********************************************************"Jetty Kuiper - the circle of life" staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
onder nummer 08139571.