Workshops

Naast het reguliere aanbod sta ik open voor aanvragen voor bv. een lezing of een training op maat of workshop. Als je denkt dat ik iets voor jou of je organisatie kan betekenen, hoor ik dat graag!

Ik bied af en toe workshops aan. Voorbeelden:

Om beter om te gaan met de cirkel van gedachten, gevoel en gedrag zijn er verschillende tools. Een van mijn favorieten is The Work: de Vier vragen van Byron Katie.  Al snel kun je het zelf toepassen en ben je je eigen coach als het gaat om het niet langer klakkeloos alles te geloven wat je denkt. 

Ook met het gedachtengoed van Louise Hay met o.a. affirmaties en spiegelwerk, de Sedona-methode, Gedachtenkracht en Stroomtaal zullen desgewenst oefenavonden worden aangeboden. Allemaal verschillende manieren met uiteindelijk hetzelfde doel: jou er van bewust maken dat je invloed hebt op hoe je je voelt, hoe je je gedraagt en wat je denkt. Kies de methode waar jij je het best bij voelt en krijg meer grip op jezelf. Neem verantwoordelijkheid voor je eigen leven: je hebt ALTIJD een keuze!
We leren je om te geloven dat ook voor jou een leven van geluk en overvloed mogelijk is.

1. Ken jezelf: op basis van een kleurentest (die je vooraf thuis invult) maak je een beschrijving van wie jij bent. Je krijgt beschrijvingen en geeft aan wat past bij jouw karakter. Wie ben je eigenlijk? Je bent in ieder geval meer dan je lijf!! Wat zijn jouw kwaliteiten? Je passies? Je minder sterkte kanten? Wat is je allergie en valkuil? Wat zijn jouw uitdagingen in het leven? In je kracht staan begint met een goed en realistisch zelfbeeld; niet overschat maar zeker jezelf niet kleiner maken.  Dat is nergens goed voor. Test is te bestellen bij mij. Prijs € 7.50.

2. Ben je het waard? met o.a. spiegelwerk en het schrijven van jouw affirmatie. Wat zeg je tegen jezelf over jezelf? Dat innerlijke stemmetje laten we van nu af aan vooral positieve dingen zeggen. Ieder mens heeft zoveel mooie, prachtige, krachtige boodschappen. Laten we nu eens daar naar luisteren. Dat brengt je verder en dat ben je waard!!  Je maakt je eigen prachtige en uitgebreide affirmatie, die je in de toekomst als geheugensteuntje verder kan brengen.

IK HOUD VAN MEZELF, PRECIES ZOALS IK BEN! 

3. Een visionboard of wensenbord maken. Wat wil je nu echt met de tijd die je nog rest? Blijven doen wat je altijd deed, betekent blijven krijgen wat je altijd kreeg. Voldoet dat niet? Ga dan werken aan verandering. Je hebt ALTIJD een keus en iedere dag de kans om een nieuwe start te maken.  We werken toe naar een situatie waarbij je zicht krijgt op je dromen en doelen. We oefenen met het visualiseren hiervan en maken we het nog concreter met een mooi visionboard of wensenbord.
Een kado voor jezelf..... dagelijks wordt je zo herinnert aan je wensen, dromen en doelen.