LIFE- / LOOPBAANCOACH - wat kost het?

Ik werk als life-/loopbaancoach op verschillende manieren. Ook als je wilt in de natuur, middels een wandelsessie.
Bij relatie-problematiek werk ik bij voorkeur met het stel tegelijkertijd maar soms kan een individuele sessie nodig zijn.
Je kunt kiezen voor enkele losse sessies, bv. in een wekelijkse of maandelijkse frequentie, afhankelijk van de vraag. Hierbij werk ik voor particulieren met een uurtarief van € 50,00 per uur (excl. BTW).
Bij een loopbaantraject zijn vaak meerdere sessies nodig. Er kan ook gekozen worden voor een traject dat meer online verloopt (via huiswerkopdrachten en mailcontact).

Daarnaast werk ik in langere sessies, bijvoorbeeld in een weekend vanuit een strandhuisje aan zee.
In dat geval bepalen we samen het traject en de prijs die daarvoor gevraagd wordt. De prijs hangt uiteraard samen met het aantal coachingsuren en de invulling daarvan. Ook coaching in kleine groepen is mogelijk! Vooraf proberen we de vraagstelling en het doel helder te krijgen. En daarna gaan we aan de slag. Dat kan dus op vele manieren. Informatie over de coachingmethodieken is te vinden op de andere lifecoach-pagina's of door te bellen. Bedrijfscoaching op aanvraag.


Nieuw:
Je kunt ook kiezen voor "waardebepaling achteraf". Dit betekent niet dat mijn begeleiding gratis is, maar wel dat jij gedeeltelijk vrij bent om de “waarde” ervan in geld en/of anderszins uit te drukken. Kortom, jij bepaalt in grote lijnen zelf wat je betaald. Maar zeker als het gaat om een betaling in de vorm van diensten of producten, uiteraard wel graag in overleg. Ik verwacht namelijk dat jij tevreden bent over mijn bijdrage aan jouw vragen en levensgeluk; van jou verwacht ik een eerlijke houding hierin.
Als je toch wat richtlijnen wilt….. 
  • Uurtarieven voor dit soort sessies variĆ«ren van 40 tot ruim 100 euro per uur.
  • Bedenk wat je bij een andere coach kwijt zou zijn.
  • Laat geld voor je werken. Heb je veel, geef dan veel. Heb je minder, geef dan minder of -in overleg- iets anders dan geld. Wees kreatief: doe zelf een voorstel wat je WEL kunt bieden als je niet veel geld hebt. Denk in mogelijkheden i.p.v. beperkingen. 
  • Maar ook: wees eerlijk naar jezelf: vind jij jezelf voldoende de moeite waard om in te investeren? Of geef je het liever aan andere mensen of spullen uit?
Ben je niet tevreden, dan ontvang ik waarschijnlijk weinig. Dat risico loop ik; in dat geval hoor ik graag jouw leerpunten voor mij. Positieve feedback mag natuurlijk ook. Waarde teruggeven door mond op mond reclame, je netwerk actief inschakelen of nieuwe klanten aan te brengen is natuurlijk uiterst welkom…

Meer informatie over waardebepaling achteraf:

Kijk op de site van degene die het in ons land introduceerde: Martijn Aslander
KvK-nummer: 08139571; IBAN NL70 INGB 0002 6642 23; BIC INGBNL2A.