LIFE- / LOOPBAANCOACHING - het traject.

Ieder coachingstraject begint met een intake-gesprek. In dat gesprek proberen we samen de vraag helder te krijgen, waarna we een inschatting maken van het aantal benodigde sessies. Veel zal ook afhangen van jouw inzet en motivatie en de wijze waarop je kunt werken aan bv. huiswerkopdrachten. Ik werk met een breed scala aan coachingsmethodieken en werkvormen.

Als life- en loopbaancoach kan ik je helpen om je zorgen te ontrafelen, kwesties in je leven op een rijtje te zetten, je te helpen om (weer of meer) te leren genieten en om nieuwe doelen en uitdagingen boven tafel te krijgen. Zicht krijgen op welk werk goed zou kunnen passen bij jouw talenten, kwaliteiten, competenties etc. Soms is het daarbij nodig om wat risico te nemen en je prioriteiten te veranderen of zelfs een andere richting in te slaan. Ik hoop jou in contact te kunnen brengen met je dromen en verlangens. Mensen die zich laten leiden door hun dromen bereiken meer in het leven en zijn daardoor gelukkiger. Ik laat me vaak inspireren door een droom en natuurlijk pakken dromen soms in de praktijk anders uit. Maar ook dan is het goed om toch de droom waargemaakt te hebben. Een mens leert van iedere ervaring. Aan het eind van de rit wil ik geen spijt hebben van dingen die ik niet heb gedaan.
Mijn motto is al jarenlang: "Geef me de moed om te veranderen wat ik kan veranderen, de rust om te aanvaarden wat ik niet kan veranderen en de wijsheid om het onderscheid tussen beiden te zien".
Ook mijn leven staat bol van de veranderingsprocessen; het houdt (gelukkig!!) nooit op.
Elke verandering vandaag bepaalt je leven morgen en de tijd erna.
Crisis als kans! Soms echt nodig om weer nieuwe wegen in te kunnen slaan.
Ik vind het fijn dat ik wat van mijn eigen ervaringen door mag geven aan anderen.

De sessies kunnen plaatsvinden op verschillende plekken, maar doorgaans is dat vanuit Terwolde. Na enkele face-to-face-gesprekken kunnen we op jouw verzoek overgaan tot coaching per telefoon of per email. Het is ook mogelijk om te kiezen voor lifecoaching in groepsverband. De groepsgrootte blijft beperkt, maar door met meerderen samen te werken, ieder aan het eigen persoonlijke traject, deel je niet alleen de kosten maar maak je het inspirerend en nog leuker! We kunnen als mens immers veel leren van elkaar? Motiveer je vriendinnen en kom je in een weekend lekker opladen! Wat te denken van groepscoaching speciaal voor vrouwen, geinspireerd op de "Aan zee-serie" van Joan Anderson. Zij beschrijft op een geweldige wijze haar worsteling met het leven en haar relatie, maar ook het hele proces wat het haar uiteindelijk opgeleverd heeft. Het lezen meer dan waard!

Ik werk op basis van een uurtarief.
Tarieven voor groepscoaching en voor bedrijven op aanvraag.

Jetty Kuiper, the circle of life; tel. 06-29403849.

Ook voor coaching! Te huur www.DroomBuitenhuis.nl