Training tot End-of-Life-DOULA

De training tot end of life-DOULA vindt in principe plaats in Terwolde, in kleine groepen van maximaal 8 vrouwen, inclusief de beide trainers, t.w. Mirjam van Wieringen van Kleur in Apeldoorn en ik zelf. Mirjam verzorgt de catering en geeft les in het geven van massages in de laatste levensfase; ook leer je in in een korte tijd over aromatherapie en zelfs om je eigen olietje samen te stellen.

De basis van de inhoudelijke kennis staat beschreven in de Levenseindegids, die ik geschreven heb.
In de training gaan we daarnaast de diepte in: oa. met stilte-opdrachten ga je bezig met het thema de dood en je eigen gevoelens hierbij. De meeste mensen die zich aangetrokken voelen tot deze training zijn ook spiritueel geinteresseerd. We maken in de training kennis met Godin Hekate; de godin die heerste over vruchtbaarheid, leven en dood. Ze geeft en ze neemt, maar wie de Godin eert, zoals alle Goden haar eren, heeft niets van haar te vrezen, zo wordt gezegd. Hekate en de blauwe vlinder zijn de symbolen die voor mij horen bij mijn nieuwe missie: de levenseindegids en de training tot EOL-DOULA.

Naast deze training op 3 dagen zullen er ook nog wat huiswerkopdrachten zijn; die kun je doen op een moment dat het jou goed uitkomt. Er is bijvoorbeeld de opdracht om een deel van je eigen uitvaart vorm te geven.

De training tot end of life-doula begint op 6,7 en 8 juni 2019. De eerste training zit al (bijna) vol.
Nieuwe cursusdata in 2019: 8, 9 en 10 juli; 2, 3 en 4 augustus; 3, 4 en 5 oktober; 8, 9 en 10 november.
KOSTEN € 295,--. Mocht je van ver komen, dan kan ik je een slaapplek aanbieden voor 25 euro per nacht; wel graag zelf beddengoed of slaapzak en handdoeken etc. meebrengen. De kosten voor de maaltijden delen we met elkaar.

Wil je liever een individueel traject of komen de data je niet uit, neem dan even contact met me op per mail: info@JettyKuiper.nl of bel me op 06-29403849.