workshops / lezingen / trainingen op maat

Ik bied regelmatig nieuwe dingen aan die op deze pagina vermeld worden.
  • In samenwerking met Mirjan van Wieringen geef ik de training tot END-of_LIFE_DOULA.  Daarnaast zijn er verschillende andere workshops; ook op aanvraag! 
  • Coaching vanuit Terwolde aan de IJSSEL, o.a. HEEL JE LEVEN maar ook individuele coaching. Het is bijzonder om te werken met het water zo voor de deur. Die werkt op veel mensen helend!! 
  • Informatieve bijeenkomsten over werken als levenseinde-coach / death-doula. Heb je meer honger naar kennis, dan kun je meedoen met de training. In principe maandelijks.
  • Op verzoek verzorg ik ook een lezing of coach-bijeenkomst op locatie. bel gerust! 0629403849
Voorbeeld: KEN JE Kleur, ken jezelf!

Op basis van een kleurentest krijg je een goed inzicht in wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Welke kleur past het best bij jouw karakter en persoonlijkheid? Wat zijn jouw belangrijke drijfveren, waarden en kwaliteiten? Ken je je grenzen? Ken je je valkuilen? Leef jij je passie? Je kunt de test bestellen bij mij of via Kleur In Apeldoorn. Na het invullen van de vragenlijst krijg je op basis van je hoogste scores teksten waar je zelf mee aan de slag kunt. 

Om beter om te gaan met de cirkel van gedachten, gevoel en gedrag zijn diverse tools in te zetten. Een van mijn favorieten is "The Work: de Vier vragen van Byron Katie". 
Daarnaast bieden we workshops met het gedachtengoed van Louise Hay met o.a. affirmaties en spiegelwerk, de Sedona-methode, Gedachtenkracht en Stroomtaal. Allemaal verschillende manieren met uiteindelijk hetzelfde doel: jou er van bewust maken dat je invloed hebt op hoe je je voelt, hoe je je gedraagt en wat je denkt. Kies de methode waar jij je het best bij voelt en krijg meer grip op jezelf. Neem verantwoordelijkheid voor je eigen leven: je hebt ALTIJD een keuze!
We leren je om te geloven dat ook voor jou een leven van geluk en overvloed mogelijk is.

We staan er als mens niet alleen voor: je kunt altijd hulp vragen en als je leert luisteren en de stilte een kans geeft krijg je altijd een antwoord. Of dat nu van God, Allah, Boeddha, de bron, het Universum, een gids, een engel of je begeleiders komt, of dat je het meer van binnenuit ervaart, vanuit levensenergie, je Hogere Zelf of je eigen innerlijke kracht: 
HET KOMT! Altijd!! De kunst is om er mee in verbinding te zijn en te blijven. Dat je vraagt, er in gelooft en op durft te vertrouwen.
Volgens de yogi's in India voert het pad naar verlichting niet zozeer door wat je leert of je eigen maakt, maar vooral door wat je afleert en loslaat. Je gedachten bepalen je gevoel en je gedrag.
Jij bepaalt wat je denkt, doet en voelt. Voel je je gelukkig? - koester het, wees dankbaar en tel je zegeningen. Is er iets waar je last van hebt, wat je niet langer in je leven wilt? Stop er dan mee! Laat het los. Er zijn genoeg tools om dat te leren.

Ik help je daar graag bij. Meer informatie: Jetty 06-29403849                                ************************************

                                                          Wil je ook zo'n visionboard?
                                                           Neem contact met me op......

In samenwerking met Kleur in Apeldoorn www.KleurinApeldoorn.nl, Joh. Bosboomstraat 25 c in Apeldoorn) losse lezingen/workshops o.a..
- Waar sta jij in jouw leven? Ken je kleur! Een kleurentest is hier de basis.
  Ook goed te gebruiken bij loopbaanvragen.
- Ben je het waard? De cirkel van je gedachten, gedrag en gevoel. Leren affirmeren.
- Visualiseren: Je wensen, dromen en doelen vertalen in een visionboard?!
- Filmavond Shirley Valentine over een vrouw die zichzelf weer weet te vinden.
- Een avondje dansend uit je dak op de 5 ritmes van de Power wave van Gabrielle Roth.

Verder kun je bij mij terecht voor een workshop of lezing op maat. 

Mogelijke onderwerpen
  • over het werk van een doula (bevallingscoach) of opstellen geboorteplan.                                 (O.a. over Stille baby's - als geboorte afscheid nemen wordt. Dit onderdeel verzorg ik ook voor de Doula-opleiding in Utrecht, als docent)
  • over het werk van een life-coach of specifieke levens-items (omgaan met angst, verdriet etc.)
  • over spirituele zaken
  • over het regelen van je eigen afscheid, je eigen uitvaart en over algemene uitvaartzaken,
  • Naast genoemde zaken kun je bij mij dus ook terecht met een eigen vraag naar een lezing of scholing in aanverwante zaken, maar ook op het gebied van bv. sociale vaardigheden, beroepsoriënterende mogelijkheden en consuminderen. In overleg met jou stel ik dan een traject samen. Je kunt bellen of mailen met uw vraag (06-29403849; info@JettyKuiper.nl)

NIEUW: HEEL JE LEVEN in één Weekend aan Zee. Wat heb jij nodig om gelukkig(-er) te worden?
In een groep of middels een individueel traject op zoek naar je wensen en verlangens. Wat wil je houden en waar wil je eigenlijk wel vanaf? Gun jezelf de rust, tijd en aandacht die je nodig hebt om jouw antwoorden te vinden! Erkennen dat het best een beetje beter mag, is stap 1. Contact opnemen voor meer informatie, stap 2? Bel 06-29403849,
Meer informatie onder Lifecoaching, HEEL JE LEVEN!